top of page

KAMERS

Via een riante entree en hal is er op de begane grond toegang tot de living en keuken, slaapkamer 1 maar ook tot de ruime badkamer, aparte WC en wasmachine/droger ruimte. In de ruime living staat een traditionele elektrisch verwarmde Kachelofen ter beschikking, een grote Smart TV, Satelliet en gratis WiFi. De warme en luxueuze inrichting en ruime eettafel zorgen voor een plezierig verblijf en maximaal comfort.

De 4 zeer riante slaapkamers zijn er op gericht om ook overdag lekker rustig te kunnen verblijven of relaxen. Een zitje dan wel een schrijftafel en in 3 van de 4 slaapkamers een moderne Smart TV met WiFi verbinding, het is er allemaal. Toegang tot balkon direct mogelijk vanuit de 3 slaapkamers op de 1e verdieping, zon en uitzicht gegarandeerd.

Op de 1e verdieping een heerlijke gecombineerde sauna en badkamer, riant qua ruimte, met dubbele wastafel en voorzien van een normale- en een heerlijke regendouche. Op de begane grond een ruime badkamer met dezelfde dubbele wastafel en ook voorzien van normale- en een regendouche. Verwarmde vloeren en handdoek radiator zorgen voor een frisse maar ook warme start voor het hele gezin.

Het huis is geheel onderkelderd. In de ruime speelkamer hebben de kinderen hun eigen ruimte met Smart TV, WiFi, darts en tafelvoetbal. Of gewoon lekker chillen. Voor de allerkleinsten zorgen we graag op verzoek voor het kinderbedje en kinderstoel.

bottom of page